Deák Téri Evangélikus Gimnázium

Négy- és nyolcosztályos gimnázium Budapest szívében
hatter


Ebédbefizetési tájékoztató 2023. február 1-től

Kedves Szülők!

2023. február 1-vel új számlázási programot vezettünk be. Ez oly módon érinti Önöket, hogy szülői felülettel is rendelkezik a program. Erre a felületre a deakgimi.eny.hu oldalon tudnak regisztrálni. Az a szülő tud belépni a programba, akinek az e-mail címe van a számlázáshoz megadva. Amennyiben kérik, az e-mail cím változtatható, de csak egy cím vihető fel a rendszerbe. Kérés esetén tudunk értersítést küldeni a másik szülőnek is, de a programba ők nem tudnak belépni.
A program indításakor küldtünk egy értesítést a regisztrációhoz, amely tartalmazta a belépéshez szükséges jelszót. Jelenleg minden ebédigényléshez megtörtént a regisztráció. Új igénylés esetén küldök jelszót, vagy a deakgimi.eny.hu felületen a jelszó módosításánál tudnak Önök kérni.

Az ebédigényléseket a programba év végéig rögzítettem az Önök jelzései alapján. Amennyiben változtatni szeretnének, megtehetik a lemondásoknál, vagy jelzésükre megteszem én is.

Ezen a felületen láthatják az étlapokat és tudják kezelni a napi lemondásokat is, amit reggel 9 óráig tehetnek meg, másnapra vonatkozóan. Kilenc óra után lezár a rendszer, akkor már nem lehet módosítani. Kérem, hogy minden olyan esetben mondják le az ebédet, amikor ez megtehető, mert nem csak Önöknek lesz vesztesége , hanem az Iskolának is.

A havi számlákat az aktuális hónapot megelőző hónap 15.-e körül fogom megküldeni Önöknek a programon keresztül, a papír alapú számlaküldés megszűnik. A felületükön, a SZÁMLÁK menüpont alatt találják. Ezt megnyitva tudnak fizetni a SimlePay-en keresztül. Kérem, hogy a bankszámlára közvezlenül ne utaljanak. Az esetleges utalásokat visszaküldjük. Továbbá kérem, hogy a befizetési határidőt tartsák be, mert késvefizetés esetén – az 5. és 6. osztály kivételével – nem lesz gyermeküknek az egész hónapban ebédje.

Az ebédjegyek megszűnnek, a gyerekek a diákigazolványukkal tudnak ebédelni. Akinek nincsen érvényes igazolványa, kérem, mielőbb pótolja! Addig, amíg nem készül el, a Gazdasági irodán kap segítséget, hogy tudjon ebédelni. Ha valaki elveszíti, vagy otthon felejti, ugyancsak a Gazdasági irodán kap segítséget.
Az új számla elkészítéséig lemondott ebédek már az új számlában érvényesülnek, az azt követő lemondások a következő havi számlán íródnak jóvá.

Az ebéd díjak nem változtak:
• kedvezmény nélküli normál ebéd: 800 Ft/ adag
• kedvezmény nélküli diétás ebéd: 1800 Ft/adag
• kedvezményes normál ebéd: 400 Ft/adag
• kedvezmény nélküli diétás ebéd: 900 Ft/adag

Bármilyen kérdés, kérés esetén keressenek. Írásban az ebed@deakteri.hu címen, vagy telefonon a 317-39-63-as számon.

Tisztelettel:
Györgyi Piroska, gazdasági ügyintéző