Deák Téri Evangélikus Gimnázium

Négy- és nyolcosztályos gimnázium Budapest szívében
hatter


Digitális oktatás hétfőtől

A koronavírus járvány terjedése miatt a Kormány “A koronavírus miatti új munkarend bevezetéséről a köznevelési és szakképzési intézményekben” című, 1102/2020 számú határozatában az iskolákban a tantermen kívüli, digitális munkarend bevezetéséről döntött. Az új munkarendben a tanulók nem látogathatják az oktatási intézményeket, ennek értelmében a Deák Téri Evangélikus Gimnáziumban sincsen március 16. hétfőtől tanítás. A digitális oktatásra való átállás részleteiről, a tanulás és beszámolás formáiról az osztályfőnökök a szokásos módon adnak tájékoztatást március 16–án, a tanári megbeszélést követően.

Akik a kérés ellenére fontos taneszközt hagytak benn az iskolában, hétfőn vagy kedden 8 és 16 óra között menjenek be érte. A digitális munkarend idején az iskolában nem lesz ebédeltetés. A befizetett ebédeket március 17-től lemondjuk.

Kérjük a szülőket, hogy a gyerekek felügyeletét kis csoportokban oldják meg, az idős nagyszülőktől távol. Közösségi tereket ne látogassanak, nagyobb csoportokban ne találkozzanak a diákok. Kérjük, hogy aki nem tudja megoldani gyermeke felügyeletét, az osztályfőnök útján jelezze. A kiscsoportos ügyeletet a kormányhatározat szerint a területi tankerületi központok szervezik meg, még tájékozódunk ennek részleteiről.

Kérem, hogy az elkövetkező hetekben is kövessék híradásainkat az iskola honlapján és a levelező listákon.

Kézdy Edit, igazgató