Deák Téri Evangélikus Gimnázium

Négy- és nyolcosztályos gimnázium Budapest szívében
hatter

Ebédbefizetési tájékoztató 2022. októbertől

Kedves Szülők!

Ez úton tájékoztatom Önöket, hogy a 2022-23-as tanév októberétől hogyan alakul az étkeztetési rend:

Az ebédet ebben az évben ismét előre kell fizetni.

Az ebéd díja:

  • kedvezmény nélküli normál ebéd: 800 Ft/adag
  • kedvezmény nélküli diétás ebéd: 1800 Ft/adag
  • kedvezményes normál ebéd: 400 Ft/adag
  • kedvezményes diétás ebéd: 900 Ft/adag

Az érintett hónapot megelőző hónap 15.-éig elkészítem az ebédszámlákat mindazoknak a gyerekeknek, akiknek a szülei nyilatkoztak az étkezés igénybevételére.

A számla elkészítésekor a számlázási program automatikusan elküldi a rögzített e-mail címre az értesítést, hogy mekkora összeget kell befizetniük a feltüntetett határidőig. Ezen szerepel még az aktuális számla száma, valamint a bankszámla száma, amelyre utalniuk kell (11707024-20322357, ne tévesszék össze az Alapítvány számlaszámával!). Ha az e-mail címet változtatni szeretnék, azt jelezzék a Gazdasági irodán.

Az utalást gyerekenként külön-külön kell elvégezni és az alábbiakat kérem feltüntetni:

  • gyerek neve
  • osztálya
  • az aktuális számla száma

A határidő pontos betartására hívom fel a figyelmüket, mert késedelmes fizetés a havi ebéd elmaradását vonja maga után.

A befizetett összegek a számlázási programban rögzítésre kerülnek, amelyről a rendszer szintén küld egy értesítést, ebből láthatják, hogy az utalásuk beérkezett.

Ha néhány nap után nem kapják meg a rögzítésről az értesítést, azt jelezzék, lehet, hogy valahol hiba csúszott az utalási folyamatba, nehogy e miatt ne kapjanak a gyerekek időben ebédet.

Az ebédjegyek kiosztása minden hónap első ebédes napján történik, csatolom hozzá a számlát is, kérjék el a gyerekektől.

Mivel az 5. és 6. osztályosok nem kapnak ebédjegyet a közös, együttes ebédelés miatt, az ő számlájukat szintén a hónap első ebédes napján átadom az osztályfőnököknek, akik kiosztják a gyerekeknek.

Az ebéd bármikor lemondható esetlegesen, vagy állandóra. A lemondás, ha reggel 8 óráig a Gazdasági irodára beérkezik, akkor másnaptól lehetséges. A lemondások a következő havi számlákban jóváírásra kerülnek. Azok a lemondások, amelyek 15.-éig beérkeznek, a következő havi számlában, a 15.-e után beérkezettek az azt követő számlában jelentkeznek.

Nagyon kérem Önöket, hogy tudatosítsák gyermekeikben, hogy vigyázzanak az ebédjegyekre, az értéket képvisel. Mivel nagyon sok gyerek jelentkezik azzal, hogy elveszítette a jegyét, pótolni csak akkor fogom, ha ezt a szülő kéri tőlünk. Legyen az 1 napra, vagy az egész hónapra.

Bármilyen kérés, kérdés esetén keressenek lehetőleg írásban az ebed@deakteri.hu címen, vagy telefonon a 317-39-63-as számon.

Az írás szerencsésebb, kevesebb a hibázás lehetősége.

Kérem megértésüket!

Tisztelettel, üdvözlettel: Györgyi Piroska