Deák Téri Evangélikus Gimnázium

Négy- és nyolcosztályos gimnázium Budapest szívében
hatter

2019. szeptemberi ebédbefizetés

Kedves Szülők!

Ezúton tájékoztatom Önöket a szeptemberi ebédeltetéssel kapcsolatban.

Az Iskolánkba újonnan érkezettek számára szeretném jelezni, hogy az 5. és a 6. osztályos tanulók teljes létszámban ebédelnek, 7. osztálytól felfelé választható, ki szeretne ebédelni, és ki nem. Aki nem kér ebédet és nem szeretné, ha minden hónapban kapna az ebéddel kapcsolatos levelet, kérem, jelezze az ebed@deakteri.hu e-mail címen. Természetesen bármikor be lehet csatlakozni az ebédelők közé az év folyamán. Ezt lehet jelezni e-mail-en, vagy egyszerűen a havi ebéd díj befizetésével.

Minden hónap 10.-e körül fogok tájékoztató levelet küldeni (ez felkerül a honlapra is), hogy a következő hónapban hogyan alakul az ebédes napok száma, valamint, hogy mekkora összeget kell befizetniük. Kérem, hogy ezt gondosan figyeljék, mert a kirándulások, illetve egyéb programok miatt nem mindig egységes az ebédelési napok száma az egyes osztályoknál. Kérem, hogy mindig a pontos összeget fizessék be.

Gyermeküknek kérhetnek normál, illetve diétás ebédet. A diétás menühöz szakorvosi vélemény szükséges, ennek alapján állítja össze a szállító személyre szabottan a menüket. Kérem, akinek erre szüksége van, juttassa el hozzám az igazolásokat legkésőbb augusztus 25-ig, hogy a szeptemberi rendelésnél ezt már figyelembe tudjuk venni. Változás az elmúlt évekhez képest, hogy ettől a tanévtől kezdődően nem lehet vega ebédet kérni. A diétás menü díja is szerepel a tájékoztatóban. Aki kedvezményes ebédre jogosult és leadta az ehhez szükséges igazolásokat, az természetesen az erre vonatkozó összeget fizesse be. Akinek elmaradt az igazolása, annak sajnos csak a teljes térítési díj ellenében tudunk ebédet adni mindaddig, amíg ezt nem pótolja.

Minden hónap 10-12-e körül küldöm a következő havi számlákat is, amelyről pontosan láthatják, hogy kinek mekkora a befizetendő összege. Ha nem kapják meg, kérjék az osztályfőnöktől, de bármikor szívesen adunk tájékoztatást telefonon (317-39-63), vagy e-mail-en (ebed@deakteri.hu). A 2019. szeptemberi számlákat a tanév kezdése miatt csak szeptember elején fogom küldeni, ne tévessze meg Önöket, hogy szeptember 10.-e körül pedig már küldöm az októberieket.

Ha előre tudják, hogy mely napokon nem fog gyermekük ebédelni, lemondhatják az ebédjét a tárgynapot megelőző nap 9 óráig. Az aznapi lemondásra sajnos nincs lehetőségünk. A lemondott ebédek díját a 2 hónappal későbbi számlán fogom jóváírni, amelyről valamennyi érintett gyermek szüleinek levelet fogok küldeni. Továbbá levélben fogom Önöket értesíteni, ha túlfizetésük keletkezett és amiatt kisebb összeget kell befizetniük. Ezt a levelet a havonta küldött tájékoztató levéllel egy időben fogják megkapni.

A befizetési határidő általában a tárgyhónapot megelőző 20.-a. Ettől csak ritkán térünk el, de a tájékoztató levélben szerepelni fog a határidő is.

Befizetni átutalással lehet. Kérjük, hogy a közlemény rovatban szerepeljen a diák NEVE és OSZTÁLYA!

OTP számlaszám, amire az ebédpénzt átutalhatják: 11707024-20322357

A befizetésről szóló igazolást, nem kérjük e-mail-en (kivéve, ha nem jelenik meg a rendszerben az átutalás és külön kérjük a szülőt).

Szeptemberben az alábbiak szerint alakul az ebédelési napok száma:

21 nap ( szept. 2-6., 9-13., 16-20., 23-27., és 30.)

Mivel a kirándulások pontos időpontját még nem tudjuk, kérem, hogy valamennyien a teljes hónapot fizessék be!
Ha tudják előre, hogy mely napokon nem kérnek ebédet, azt természetesen nem kell befizetni, de kérem, hogy ezeket a napokat nekem írásban jelezzék.

A befizetési díjak:

1 napra (Ft) 21 napra (Ft)
Kedvezmény nélküli ebéd 500 10 500
Kedvezményes 250 5 250
Ételallergiás ebéd teljes összeg 600 12 600
Ételallergiás ebéd kedvezményes összeg 300 6 300

Befizetési határidő: 2019. augusztus 20.

Kérjük a pontos összeg utalását.

Tisztelettel:

Györgyi Piroska
gazdasági ügyintéző