Deák Téri Evangélikus Gimnázium

Négy- és nyolcosztályos gimnázium Budapest szívében
hatter

2018. szeptemberi ebédbefizetés

Kedves Szülők!

A nyári szünet miatt most korábban tájékoztatom Önöket a szeptemberi ebédeltetéssel kapcsolatban.

Az Iskolánkba újonnan érkezettek számára szeretném jelezni, hogy az 5. és a 6. osztályos tanulók teljes létszámban ebédelnek. 7. osztálytól felfelé választható, ki szeretne ebédelni, és ki nem. Aki nem kér ebédet és nem szeretné, ha minden hónapban kapna az ebéddel kapcsolatos levelet, kérem, jelezze az ebed@deakteri.hu e-mail címen. Természetesen bármikor be lehet csatlakozni az ebédelők közé az év folyamán. Ezt lehet jelezni e-mail-en, vagy egyszerűen a havi ebéd díj befizetésével.

Minden hónap 10.-e körül fogok tájékoztató levelet küldeni (ez felkerül a honlapra is), hogy a következő hónapban hogyan alakul az ebédes napok száma, valamint, hogy mekkora összeget kell befizetniük. Kérem, hogy ezt gondosan figyeljék, mert a kirándulások, illetve egyéb programok miatt nem mindig egységes az ebédelési napok száma az egyes osztályoknál. Kérem, hogy mindig a pontos összeget fizessék be.

Gyermeküknek kérhetnek normál, illetve diétás ebédet. A diétás menühöz szakorvosi vélemény, a vegetáriánus étkezéshez szülői igazolás szükséges, ennek alapján állítja össze a szállító személyre szabottan a menüket. Kérem, akinek erre szüksége van, juttassa el hozzám az igazolásokat ill. véleményeket legkésőbb augusztus 25-ig, hogy a szeptemberi rendelésnél ezt már figyelembe tudjuk venni. A diétás menü díja is szerepel a tájékoztatóban. Aki kedvezményes ebédre jogosult és leadta az ehhez szükséges igazolásokat, az természetesen az erre vonatkozó összeget fizesse be. Akinek elmaradt az igazolása, annak sajnos csak a teljes térítési díj ellenében tudunk ebédet adni mindaddig, amíg ezt nem pótolja.

Minden hónap 10-12-e körül küldöm a számlákat is, amelyről pontosan láthatják, hogy kinek mekkora a befizetendő összege. Ha nem kapják meg, kérjék az osztályfőnöktől, de bármikor szívesen adunk tájékoztatást telefonon (317-39-63), vagy e-mail-en (ebed@deakteri.hu).

Ha előre tudják, hogy mely napokon nem fog gyermekük ebédelni, lemondhatják az ebédjét a tárgynapot megelőző nap 9 óráig. Az aznapi lemondásra sajnos nincs lehetőségünk. A lemondott ebédek díját a 2 hónappal későbbi számlán fogom jóváírni, amelyről valamennyi érintett gyermek szüleinek levelet fogok küldeni. Továbbá levélben fogom Önöket értesíteni, ha túlfizetésük keletkezett és amiatt kisebb összeget kell befizetniük. Ezt a levelet a havonta küldött tájékoztató levéllel egy időben fogják megkapni.

A befizetési határidő általában a tárgyhónapot megelőző 20.-a. Ettől csak ritkán térünk el, de a tájékoztató levélben szerepelni fog a határidő is.

Befizetni átutalással lehet. Kérjük, hogy a közlemény rovatban szerepeljen a diák NEVE és OSZTÁLYA!

OTP számlaszám, amire az ebédpénzt átutalhatják: 11707024-20322357

A befizetésről szóló igazolást, nem kérjük e-mail-en (kivéve, ha nem jelenik meg a rendszerben az átutalás és külön kérjük a szülőt).

Szeptemberben az alábbiak szerint alakul az ebédelési napok száma:
5-11. osztály: 20 nap
12. osztály: 16 nap (09.05-07. és 09.10. napokon nem ebédelnek)

A befizetési díjak:

Egység ár Ft/nap 20 napra Ft 16 napra Ft
Kedvezmény nélküli ebéd 480 9 600 7 680
Kedvezményes 240 4 800 3 840
Ételallergiás, vega ebéd teljes összeg 600 12 000 9 600
Ételallergiás, vega ebéd kedvezményes összeg 300 6 000 4 800

Befizetési határidő: 2018. augusztus 20.
Kérjük a pontos összeg utalását.

Tisztelettel:

Györgyi Piroska
gazdasági ügyintéző